Opracowanie z zakresu wymagań normy 11133:2014-07

Nasza firma wspólnie ze współpracującym z nami mikrobiologiem-praktykiem przygotowała polskie opracowanie wymagań zawartych w normie PN-EN ISO 11133:2014-07 Mikrobiologia żywności, pasz i wody. Przygotowanie, produkcja, przechowywanie i przeprowadzanie badań pożywek.

Opracowanie dodatkowo zawiera zebrane i opisane zmiany do normy PN-EN ISO 11133:2014-07 ze stycznia 2015 roku.

Dokument nie jest wiernym odzwierciedleniem zapisów znajdujących się w normie, ponieważ mogłoby to zostać uznane za łamanie praw autorskich, dlatego też będzie zwięzłym opisem znajdujących się tam wymagań. Opracowanie obecnie zawiera 50 stron.

Opracowanie zawiera wytyczne dotyczące między innymi:
- wybranych definicji z normy oraz dokumentu EA-04/10;
- zakupów, przechowywaniu oraz przygotowania pożywek;
- metod jakościowych stosowanych do oceny pożywek.

Pełny spis treści wraz z przykładowymi stronami opracowania został udostępniony poniżej.

Wszystkie zainteresowane laboratoria, które w swoich zasobach chciałyby mieć tego typu opracowanie bardzo prosimy o wysłanie do nas formularza zamówienia.

Laboratoria, które zakupiły opracowanie bardzo prosimy o podzielenie się swoimi spostrzeżeniami na jego temat: ANKIETA

Wypełniony formularz zamówienia można wysłać do nas pocztą tradycyjną, e-mailem (szkolenia@isotop.pl) lub faxem (58 741 84 97). Wysłanie zamówienia e-mailem lub faxem zdecydowanie skraca okres realizacji zamówienia. Po otrzymaniu zamówienia realizujemy je maksymalnie w ciągu 48 godzin.

Cena regularna: 450 złotych netto (+23% VAT)

Zainteresowane laboratoria, zachęcamy do zapoznania się z przykładowymi stronami opracowania:

FRAGMENT OPRACOWANIA

FORMULARZ ZAMÓWIENIA

Opinie dotyczące opracowania otrzymane od naszych Klientów:

Zadowoleni jesteśmy z opracowanej normy. Forma dla nas bardzo przystępna, poleciłam to opracowanie już wielu innym laboratoriom badawczym. Nie mamy uwag co do formy wydania. Wszystko jest ok! Barbara J.